המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר את כל הירקות לפי הסדר: בצל עד תחילת הזהבה, גזר, פלפלים, פטריות וקישואים.
יוצקים 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה.
בסיר קטן נוסף מבשלים רוטב: יוצקים רבע כוס מים ומוסיפים לפי הטעם אבקת מרק עוף, סילאן , רוטב סויה מתוק, רוטב סויה, רוטב טריאקי מלח ופלפל לבן. מערבבים ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב לירקות ומערבבים לתערובת אחידה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ממים.
מוסיפים את והפסטה לסיר הרוטב ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0