המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את השום ומאדים כ-2 דקות.
מוסיפים את השמן ואת הקישואים ומקפיצים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את עלי הריחן, התרד, מיץ הלימון והמלח ומערבבים. מסירים מהאש.
מוסיפים את הפסטה המוכנה עפ"י הוראות ההכנה ומערבבים.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0