המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בטורבו.
קולפים וחותכים את דלעת הערמונים ל - 6 חלקים ומנקים את הגרעינים. מניחים בתבנית אפייה.
חוצים את עגבניות השרי לאורך ומוסיפים לתבנית.
מטפטפים על הדלעת והעגבניות שמן זית, מפזרים מעל מעט מלח, פלפל גס ותימין טרי ואופים בתנור כ - 20 דקות.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, שומרים בצד חצי כוס ממי הבישול.
יוצקים שמן זית למחבת גדולה עם דופן עבה או למחבת ווק, מוסיפים חמאה ושום קצוץ ומקפיצים מעל האש כ - 3-4 דק'. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
מוסיפים למחבת בהדרגה את עלי התרד השטופים, האפונה הסינית ומי הבישול. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
חותכים את הדלעת הצלויה לקוביות גסות (כ - 4 ס"מ) ומוסיפים למחבת יחד עם העגבניות הצלויות.
מוסיפים את הפרמזן המגורר, מערבבים קלות, מכבים את האש ומעבירים מהמחבת לצלחת הגשה.
לפני ההגשה מפזרים מעל בושה עיזים / סנט מור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0