מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
שומרים רבע כוס ממי הבישול בצד.
שלב 2
15 דקות
בתבנית של תנור עם נייר אפייה שמים את כל העגבניות ומעל ענפי אורגנו, מתבלים במעט שמן זית ומלח לפי הטעם ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות טורבו למשך 10-15 דקות.
שלב 3
1 דקות
מטגנים בסיר שום עם שמן זית ומוסיפים את העגבניות הישר מהתנור.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים חמאה בהדרגה וטוחנים עם בלנדר מוט/ בבלנדר רגיל.
שלב 5
5 דקות
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים את רבע כוס מי הבישול ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה שבישלנו בסיר עם מלח ומערבבים היטב.
שלב 6
1 דקות
מעבירים לצלחת ומפזרים (אם אוהבים) צ'ילי גרוס, פרמזן ובזיליקום טרי.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
שומרים רבע כוס ממי הבישול בצד.
שלב 2
מתוך
6
בתבנית של תנור עם נייר אפייה שמים את כל העגבניות ומעל ענפי אורגנו, מתבלים במעט שמן זית ומלח לפי הטעם ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות טורבו למשך 10-15 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים בסיר שום עם שמן זית ומוסיפים את העגבניות הישר מהתנור.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים חמאה בהדרגה וטוחנים עם בלנדר מוט/ בבלנדר רגיל.
שלב 5
מתוך
6
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים את רבע כוס מי הבישול ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה שבישלנו בסיר עם מלח ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים לצלחת ומפזרים (אם אוהבים) צ'ילי גרוס, פרמזן ובזיליקום טרי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0