המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: שמים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים של הפלפל יתנו טעם.
מערבבים בקערית את הפפריקה עם השמן ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מיד את המים ומערבבים. מוסיפים את הרסק, המלח ועוד קצת מים וממשיכים לבשל עד שהרוטב נהיה אחיד וסמיך.
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מספיגים אותה ברוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1