המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בתוך סיר עם מים רותחים וכפית מלח כ-8-9 דקות ומסננים.
מחממים מחבת או ווק על להבה הכי גבוהה.
מוסיפים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות האנטריקוט, מתבלים במלח ופלפל, מקפיצים 2-3 דקות לא יותר, ומסירים מהאש.
מנגבים עם נייר את הווק ומחממים אותו שוב.
מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הבצל, מקפיצים כדקה וחצי ומוסיפים את הפטריות והצ׳ילי החריף. מקפיצים ומקפידים שהאש כל הזמן גבוהה.
לאחר 3 דקות מוסיפים את הטריאקי והמירין. מוסיפים את האנטריקוט. מקפיצים כדקה וחצי שהרוטב יצטמצם על הירקות והבשר. מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק. מוסיפים את הפסטה, 2-3 הקפצות ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1