שמים בסיר רחב עם מעט שמן חם את הבצל, השום, הסלרי והגזר, ומאדים על להבה נמוכה עד לריכוך. מגבירים את הלהבה לגבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר, תוך כדי הפרדתו לפירורים ועד שהוא משנה את צבעו. יוצקים לסיר את היין ועם כף עץ מגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפלפל החריף והתימין ומערבבים. יוצקים את רוטב הברביקיו, ציר הבקר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה, מכסים את הסיר במכסה וממשיכים לבשל במשך כשעה אחת. מדי פעם יש לבדוק אם חסרים נוזלים. במידה וחסר, יש להוסיף מים.
שלב 3
15 דקות
לקראת ההגשה, מוסיפים את הפסטה לסיר עמוק עם מי מלח רותחים. מבשלים במשך כ- 15 דקות על להבה בינונית, עד שהפסטה מגיעה למצב "אל דנטה".
שלב 4
0 דקות
מסננים את המים ומעבירים את הפסטה לכלי הגשה עמוק. יוצקים את הראגו על הפסטה ומערבבים היטב.
שלב 1
מתוך
4
שמים בסיר רחב עם מעט שמן חם את הבצל, השום, הסלרי והגזר, ומאדים על להבה נמוכה עד לריכוך. מגבירים את הלהבה לגבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר, תוך כדי הפרדתו לפירורים ועד שהוא משנה את צבעו. יוצקים לסיר את היין ועם כף עץ מגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לסיר את הפלפל החריף והתימין ומערבבים. יוצקים את רוטב הברביקיו, ציר הבקר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה, מכסים את הסיר במכסה וממשיכים לבשל במשך כשעה אחת. מדי פעם יש לבדוק אם חסרים נוזלים. במידה וחסר, יש להוסיף מים.
שלב 3
מתוך
4
לקראת ההגשה, מוסיפים את הפסטה לסיר עמוק עם מי מלח רותחים. מבשלים במשך כ- 15 דקות על להבה בינונית, עד שהפסטה מגיעה למצב "אל דנטה".
שלב 4
מתוך
4
מסננים את המים ומעבירים את הפסטה לכלי הגשה עמוק. יוצקים את הראגו על הפסטה ומערבבים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0