המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הפסטה: מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות שעל האריזה.
להכנת הרוטב: במחבת, ממיסים על אש בינונית את החמאה, מוסיפים את המלח, ומגרדים תוך כדי את הפלפל השחור לתוך המחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה כמה כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים, כשנוצרים בועות קטנות מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן המגורר. מעבירים את הפסטה ( ללא סינון מלא) לתוך המחבת עם החמאה והפרמזן ומערבבים. מדליקים שוב את האש. וממשיכים תוך כדיי לערבב עוד כדקה.
(הרוטב צריך לעטוף את כל הפסטה ולהיות קרמי, אם חסרים נוזלים להוסיף ממי הבישול). מגישים על צלחת ומגרדים מעל גבינת פקורינו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0