להכנת הפסטה:
מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
10 דקות
להכנת הרוטב:
במחבת, ממיסים על אש בינונית את החמאה, מוסיפים את המלח, ומגרדים תוך כדי את הפלפל השחור לתוך המחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה כמה כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים, כשנוצרים בועות קטנות מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן המגורר.
מעבירים את הפסטה ( ללא סינון מלא) לתוך המחבת עם החמאה והפרמזן ומערבבים.
מדליקים שוב את האש.
וממשיכים תוך כדיי לערבב עוד כדקה.
שלב 3
1 דקות
(הרוטב צריך לעטוף את כל הפסטה ולהיות קרמי, אם חסרים נוזלים להוסיף ממי הבישול).
מגישים על צלחת ומגרדים מעל גבינת פקורינו.
שלב 1
מתוך
3
להכנת הפסטה:
מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
מתוך
3
להכנת הרוטב:
במחבת, ממיסים על אש בינונית את החמאה, מוסיפים את המלח, ומגרדים תוך כדי את הפלפל השחור לתוך המחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה כמה כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים, כשנוצרים בועות קטנות מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן המגורר.
מעבירים את הפסטה ( ללא סינון מלא) לתוך המחבת עם החמאה והפרמזן ומערבבים.
מדליקים שוב את האש.
וממשיכים תוך כדיי לערבב עוד כדקה.
שלב 3
מתוך
3
(הרוטב צריך לעטוף את כל הפסטה ולהיות קרמי, אם חסרים נוזלים להוסיף ממי הבישול).
מגישים על צלחת ומגרדים מעל גבינת פקורינו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0