המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משטחים את חזה העוף על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומקפיאים עד שהחזה עוף מתייצב. כשהוא מספיק מתקשה וניתן לקרוץ צורות קורצים צורות עם חותכן עוגיות לב או באיזו צורה שבוחרים.
טובלים כל שניצל בביצים טרופות ובתערובת של פירורי לחם עם אבקת שום, מלח ופלפל. כשהשניצלים מצופים מכל הכיוונים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים בספריי שמן. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות. אופים כ-12 דקות ואז הופכים ומרססים שמן גם בצד השני. ממשיכים לאפות עד שהשניצלים זהובים ומוכנים.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ובינתיים מכינים את הרוטב. מטגנים בשמן זית שום כתוש, תבלינים, בצל קצוץ ורסק עגבניות. מוסיפים צנצנת רוטב פרפקטו ואז ממלאים את הצנצנת הריקה במים רותחים ושופכים גם לתוך הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אם אוהבים רוטב חלק טוחנים עם בלנדר מוט את הרוטב ורק אז מוסיפים אליו את הפסטה. מערבבים היטב ומגישים את הפסטה יחד עם השניצלים שאפינו וסלט ירקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0