משטחים את חזה העוף על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומקפיאים עד שהחזה עוף מתייצב. כשהוא מספיק מתקשה וניתן לקרוץ צורות קורצים צורות עם חותכן עוגיות לב או באיזו צורה שבוחרים.
שלב 2
30 דקות
טובלים כל שניצל בביצים טרופות ובתערובת של פירורי לחם עם אבקת שום, מלח ופלפל. כשהשניצלים מצופים מכל הכיוונים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים בספריי שמן. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות. אופים כ-12 דקות ואז הופכים ומרססים שמן גם בצד השני. ממשיכים לאפות עד שהשניצלים זהובים ומוכנים.
שלב 3
20 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ובינתיים מכינים את הרוטב. מטגנים בשמן זית שום כתוש, תבלינים, בצל קצוץ ורסק עגבניות. מוסיפים צנצנת רוטב פרפקטו ואז ממלאים את הצנצנת הריקה במים רותחים ושופכים גם לתוך הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אם אוהבים רוטב חלק טוחנים עם בלנדר מוט את הרוטב ורק אז מוסיפים אליו את הפסטה. מערבבים היטב ומגישים את הפסטה יחד עם השניצלים שאפינו וסלט ירקות.
שלב 1
מתוך
3
משטחים את חזה העוף על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומקפיאים עד שהחזה עוף מתייצב. כשהוא מספיק מתקשה וניתן לקרוץ צורות קורצים צורות עם חותכן עוגיות לב או באיזו צורה שבוחרים.
שלב 2
מתוך
3
טובלים כל שניצל בביצים טרופות ובתערובת של פירורי לחם עם אבקת שום, מלח ופלפל. כשהשניצלים מצופים מכל הכיוונים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים בספריי שמן. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות. אופים כ-12 דקות ואז הופכים ומרססים שמן גם בצד השני. ממשיכים לאפות עד שהשניצלים זהובים ומוכנים.
שלב 3
מתוך
3
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ובינתיים מכינים את הרוטב. מטגנים בשמן זית שום כתוש, תבלינים, בצל קצוץ ורסק עגבניות. מוסיפים צנצנת רוטב פרפקטו ואז ממלאים את הצנצנת הריקה במים רותחים ושופכים גם לתוך הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אם אוהבים רוטב חלק טוחנים עם בלנדר מוט את הרוטב ורק אז מוסיפים אליו את הפסטה. מערבבים היטב ומגישים את הפסטה יחד עם השניצלים שאפינו וסלט ירקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0