לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה.
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית, ולפי הסדר תוך הקפצה קלה: שום, פלפלים, בצל ירוק וזיתים, ומקפיצים הכל יחד.
מוסיפים את רוטב העגבניות פרפקטו, ומתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, ומערבבים.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית, הצנוברים והבזיליקום, מערבבים ומגישים.
אפשרות הגשה – גילוחי פרמזן או פרמזן מגורר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0