המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בבלנדר את כל המצרכים, למעט הפסטה, מתבלים במלח ופלפל ובזיליקום אם רוצים. מפעילים עד שמתקבל רוטב ורוד יפה וכייפי.
מעבירים את הרוטב לסיר, מוסיפים 3 כוסות מים, מרתיחים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים בסיר פתוח עד שהפסטה מוכנה.
מוסיפים פרמזן מגורד ובצל ירוק קצוץ (לא חובה) ומכבים את הגז. מערבבים יחד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0