מחממים סיר רחב, מוסיפים כף שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות עם מכסה סגור.
שלב 2
7 דקות
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ-7 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות, על מנת שהרוטב יעטוף אותם
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
שלב 4
0 דקות
מניחים את המיטבולס ברוטב עגבניות מעל הפסטה, מעטרים בבזיליקום טרי ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מחממים סיר רחב, מוסיפים כף שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות עם מכסה סגור.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ-7 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות, על מנת שהרוטב יעטוף אותם
שלב 3
מתוך
4
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
שלב 4
מתוך
4
מניחים את המיטבולס ברוטב עגבניות מעל הפסטה, מעטרים בבזיליקום טרי ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0