המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר רחב, מוסיפים כף שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות עם מכסה סגור.
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ-7 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות, על מנת שהרוטב יעטוף אותם
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מניחים את המיטבולס ברוטב עגבניות מעל הפסטה, מעטרים בבזיליקום טרי ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0