המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
צולים את קוביות הבטטה בתנור עם שמן זית, כ-20 דקות.
ממיסים במחבת את החמאה עד המסה.
מוסיפים את השמנת לבישול, מערבבים, מתבלים ומבשלים עד הסמכה.
מוסיפים פטריות ותרד חתוך לרצועות ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מסדרים צלחת עם פסטה ועם קוביות הבטטה, זורים מעל פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0