המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה.
לטגן את הבצלים הקצוצים עם שמן זית, לאחר מכן להוסיף את הבטטה ולאחר מכן את הקישואים להמשיך להקפיץ ביחד.
להוסיף קצת מים ולאחר מכן את התבלינים ולבסוף להוסיף את השמן ואת החמאה עד שהיא נבלעת בתוך השמנת.
לאחר בישול קצר יש להוסיף את הפסטה.
לערבב היטב ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0