המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים ומבשלים בהם את הפסטה עם מעט מלח. בינתיים פונים להכנת הרוטב.
שמים בסיר (שעוד לא התחמם) את רסק העגבניות ומוסיפים כוס מים פחות או יותר עד שרואים שהרוטב סמיך אך לא מדי. מבשלים על אש קטנה.
מוסיפים לסיר מרק טעם עוף, מלח, פלפל שחור, פפריקה, מעט כמון ואורגנו ומערבבים היטב. שומרים שהרוטב נשאר באותה הסמיכות.
פונים חזרה לפסטה, שכבר הספיקה להתבשל ולהיות רכה, מסננים אותה בתוך רשת מתחת למים קרים זורמים. שוטפים היטב!
מחזירים את הפסטה לסיר בו היא בושלה במים, ומוסיפים עליה את הרוטב. מבשלים על אש בינונית ודואגים לערבב כל הזמן.
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה וממשיכים לערבב.
מגישים חם, מקושט בעלי אורגנו טריים.\ובתאבון!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0