המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטות לפי ההוראות שעל האריזה.
להכנת הרוטב הירוק: טוחנים בבלנדר את התרד, פטריות, עלי בזיליקום, שמן זית וצנוברים. מחממים במחבת שמן זית ושופכים את התערובת הירוק, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת לבישול וממתינים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שופכים את הרוטב על הפסטה פאפארדלה ומערבבים עד שהיא תיצבע בירוק. בהגשה ניתן להוסיף עלי בזיל מיני וצנוברים.
להכנת הרוטב הוורוד: טוחנים בבלנדר את הסלק עד למרקם קרם. מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים לה את קרם הסלק, אגוז מוסקט ו-1/2 מיכל שמנת לבישול ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם ומקבל צבע ורוד יפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שופכים את הרוטב על הפסטה קסרצ'ה ומערבבים עד שהיא תיצבע בוורוד. בהגשה ניתן להוסיף עלים ורודים אכילים וגבינת בוראטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0