המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא משחים, מזיזים את הבצל הצידה, מגבירים את הלהבה ומוסיפים את החזה עוף הקצוץ. נותנים לו להשחים יפה.
מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. מוסיפים את הרסק עגבניות ועוד מעט שמן זית.
מערבבים על אש נמוכה, סוגרים עם מכסה ומבשלים כחצי שעה.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים את הפסטה לרוטב ומבשלים יחד 2-3 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0