המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה, מחממים קלות את השמן ושמים בו את הבצל החתוך.
מערבבים על להבה בינונית במשך רבע שעה. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לערבב במשך 10 דקות.
מוסיפים את השום, הג׳ינג׳ר והמלח ומערבבים 10 דקות נוספות.
שוברים את הפסטה לחתיכות באורך של 5 ס״מ אורך ומניחים במחבת. מערבבים עם שאר המרכיבים.
לאחר הערבוב, מוסיפים את ציר מרק העוף ורוטב הסויה ומערבבים שוב. הנוזלים אמורים לכסות שלושת רבעי לפחות מגובה הפסטה. (ניתן להמיר את ציר מרק העוף ב-1 כף מרק עוף כשר לפסח ללא גלוטן אסם מעורבבת ב-3 כוסות מים חמים).
מכסים את המחבת ומבשלים את תכולת המחבת במשך 8 דקות. לאחר מכן מסירים את המכסה ומערבבים שוב היטב. במידה וחסרים נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים.
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שכל הפסטה תהיה מבושלת היטב.
לקראת ההגשה, מפזרים מעט עלי כוסברה, אפשר גם בוטנים מרוסקים. מגישים חם סמוך לזמן הבישול. שימו לב: הרעיון במנה הוא שבמשך הבישול, לאט, לאט הפסטה תבושל במי הציר ותספח אותם. במידה ואתם נתקלים בפסטה שעדיין קשה מעט, דאגו שהיא תהיה בתחתית המחבת היכן שיש עדיין נוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0