במחבת רחבה, מחממים קלות את השמן ושמים בו את הבצל החתוך.
שלב 2
15 דקות
מערבבים על להבה בינונית במשך רבע שעה. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לערבב במשך 10 דקות.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים את השום, הג׳ינג׳ר והמלח ומערבבים 10 דקות נוספות.
שלב 4
2 דקות
שוברים את הפסטה לחתיכות באורך של 5 ס״מ אורך ומניחים במחבת. מערבבים עם שאר המרכיבים.
שלב 5
2 דקות
לאחר הערבוב, מוסיפים את ציר מרק העוף ורוטב הסויה ומערבבים שוב.
הנוזלים אמורים לכסות שלושת רבעי לפחות מגובה הפסטה.
(ניתן להמיר את ציר מרק העוף ב-1 כף מרק עוף כשר לפסח ללא גלוטן אסם מעורבבת ב-3 כוסות מים חמים).
שלב 6
8 דקות
מכסים את המחבת ומבשלים את תכולת המחבת במשך 8 דקות.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומערבבים שוב היטב.
במידה וחסרים נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים.
שלב 7
5 דקות
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שכל הפסטה תהיה מבושלת היטב.
שלב 8
1 דקות
לקראת ההגשה, מפזרים מעט עלי כוסברה, אפשר גם בוטנים מרוסקים.
מגישים חם סמוך לזמן הבישול.
שימו לב: הרעיון במנה הוא שבמשך הבישול, לאט, לאט הפסטה תבושל במי הציר ותספח אותם. במידה ואתם נתקלים בפסטה שעדיין קשה מעט, דאגו שהיא תהיה בתחתית המחבת היכן שיש עדיין נוזלים.
שלב 1
מתוך
8
במחבת רחבה, מחממים קלות את השמן ושמים בו את הבצל החתוך.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים על להבה בינונית במשך רבע שעה. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לערבב במשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את השום, הג׳ינג׳ר והמלח ומערבבים 10 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
8
שוברים את הפסטה לחתיכות באורך של 5 ס״מ אורך ומניחים במחבת. מערבבים עם שאר המרכיבים.
שלב 5
מתוך
8
לאחר הערבוב, מוסיפים את ציר מרק העוף ורוטב הסויה ומערבבים שוב.
הנוזלים אמורים לכסות שלושת רבעי לפחות מגובה הפסטה.
(ניתן להמיר את ציר מרק העוף ב-1 כף מרק עוף כשר לפסח ללא גלוטן אסם מעורבבת ב-3 כוסות מים חמים).
שלב 6
מתוך
8
מכסים את המחבת ומבשלים את תכולת המחבת במשך 8 דקות.
לאחר מכן מסירים את המכסה ומערבבים שוב היטב.
במידה וחסרים נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים.
שלב 7
מתוך
8
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שכל הפסטה תהיה מבושלת היטב.
שלב 8
מתוך
8
לקראת ההגשה, מפזרים מעט עלי כוסברה, אפשר גם בוטנים מרוסקים.
מגישים חם סמוך לזמן הבישול.
שימו לב: הרעיון במנה הוא שבמשך הבישול, לאט, לאט הפסטה תבושל במי הציר ותספח אותם. במידה ואתם נתקלים בפסטה שעדיין קשה מעט, דאגו שהיא תהיה בתחתית המחבת היכן שיש עדיין נוזלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0