המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה ומוסיפים 10 גרם מלח למי הבישול.
במחבת נפרד מטגנים את הצ׳ילי ועגבניות השרי עם 25 גרם חמאה.
לאחר טיגון קל מדפדפים בקבוק שלם של רוטב הסלסה מוסיפים את עלי הבזיליקום ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה וכוס ממי הבישול לרוטב הנבנה שלנו.
לאחר צמצום קל מוסיפים את שארית החמאה והפרמזן.
הצעת הגשה - מדפדפים עוד מעט סלסה ופרמזן מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0