המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם 3 ליטר מים רותחים, 2 כפות שמן זית ומלח.
שמים את עלי המנגולד בסיר עם מים רותחים במשך דקה. מעבירים מידית למי קרח. לאחר שהצטננו, חותכים אותם לרצועות.
מטגנים את העגבניות ב-2 כפות שמן זית כ-3 דקות.
מוסיפים את המנגולד, הזיתים והשום וממשיכים בטיגון ל-7 דקות נוספות.
מוסיפים את מחית הבזיליקום, מלח ופלפל.
יוצקים על הפסטה, ומערבבים קלות.
מפזרים עלי בזיליקום לקישוט, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0