המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה על אש קטנה.
כשהפסטה מוכנה, מערבבים אותה עם החמאה, שמים רצועות של גבינה צהובה על הפסטה, מחכים מעט שתימס ומתחילים לערבב עד שרואים חוטי גבינה צהובה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן מושלם
מנה מעולה!!!
מנה מצוינת אהבתי מאודד
תודה, כיף לשמוע. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3