המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בצל, כאשר הוא הופך לשקוף, מוסיפים פרוסות שום, ומטגנים ביחד כדקה.
מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים ומים, ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את הטונה והזיתים, ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים בזיליקום, ומכבים את האש.
בינתיים מרתיחים מים, ומבשלים את הפסטה.
כאשר הפסטה מוכנה, מערבבים ביחד ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0