המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במחבת את השום בשמן הזית, מוסיפים את הפטריות והזיתים, הפלפל החריף, מערבבים ומטגנים לכמה דקות.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, לקראת סוף הבישול, מסננים את המי הבישול.
מוסיפים לסיר הפסטה את התערובת מהמחבת, מערבבים ומוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים כמה דקות על האש.
מגישים חם ומפזרים מעל גבינת הפרמזן לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0