המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.
מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את השום, אורגנו, פלפל חריף ובצל ומטגנים כ-3 דק'.
מסננים את הטונה מהשמן ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומבשלים דקה.
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים שוב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0