חותכים את שולי השעועית הירוקה הטרייה וחותכים אותה לאורכה לחתיכות באורך של כ-5 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. כשהמים רותחים מכניסים את השעועית והברוקולי לכ-3 דק', שיתרככו מעט, אבל ישארו פריכים. שעועית קפואה יש לחלוט לפי ההוראות על גבי השקית. מסננים את השעועית והברוקולי מהמים.
שלב 3
0 דקות
במחבת גדולה מחממים שמן זית וחמאה. קוצצים את הבצלצלים ופורסים את השום. מקפיצים מעט בשמן (זהירות, שהשום לא יישרף).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השעועית והברוקולי ומקפיצים יחד עוד כ-2 דק'. מסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
מבשלים את הפסטה ומסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הירקות, מחזירים לאש ומערבבים היטב הכל יחד.
שלב 6
0 דקות
טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את שולי השעועית הירוקה הטרייה וחותכים אותה לאורכה לחתיכות באורך של כ-5 ס"מ.
שלב 2
מתוך
6
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. כשהמים רותחים מכניסים את השעועית והברוקולי לכ-3 דק', שיתרככו מעט, אבל ישארו פריכים. שעועית קפואה יש לחלוט לפי ההוראות על גבי השקית. מסננים את השעועית והברוקולי מהמים.
שלב 3
מתוך
6
במחבת גדולה מחממים שמן זית וחמאה. קוצצים את הבצלצלים ופורסים את השום. מקפיצים מעט בשמן (זהירות, שהשום לא יישרף).
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את השעועית והברוקולי ומקפיצים יחד עוד כ-2 דק'. מסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים את הפסטה ומסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הירקות, מחזירים לאש ומערבבים היטב הכל יחד.
שלב 6
מתוך
6
טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0