המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים כרובית במים רותחים עד שהיא מתרככת.
מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא משחים.
מוסיפים את הכרובית הרכה ומקפיצים יחד.
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מוסיפים את הפסטה המוכנה לתערובת הכרובית ומערבבים עד שכל הפסטה תכוסה ברוטב.
מוסיפים גבינת פרמזן וטיפת אגוז מוסקט. מערבבים ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0