המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים כרובית במים רותחים עד שהיא מתרככת.
מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא משחים.
מוסיפים את הכרובית הרכה ומקפיצים יחד.
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מוסיפים את הפסטה המוכנה לתערובת הכרובית ומערבבים עד שכל הפסטה תכוסה ברוטב.
מוסיפים גבינת פרמזן וטיפת אגוז מוסקט. מערבבים ומורידים מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0