המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במקביל מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את הנקניקיות ומשחימים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות והיין הלבן ומבשלים 5 דק'. מתבלים במלח, פלפל ותיבול מרק עוף. מוסיפים את הזיתים ומבשלים דקה.
מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות יוצקים מעל את הרוטב, זורים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0