לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
במקביל טוחנים בבלנדר את שמן הזית, פפריקה, שום, סוכר, פלפל צ'ילי, מלח גס, קורט פלפל שחור והפטרוזיליה למרינדה.
משרים את חזות העוף במרינדה שהתקבלה.
מניחים בחצי אחד של המחבת את העוף ובחצי השני את הזיתים, הפלפלים, תימין, בזיליקום, מלח ופלפל ועגבניות השרי.
צולים במחבת. כשהעוף מתחיל להגיר נוזלים הופכים וצולים מהצד השני ומערבבים קלות את הירקות שבצד.
שמים פסטה, מעליה את הרוטב, מעל את חזות העוף ומקשטים בתימין.
אפשר גם להגיש את חזות העוף לצד הפסטה עם הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3