המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית ומסננים. בקערה גדולה יוצקים על הפסטה החמה את השמן, עשבי התבלין והעגבניות.
מערבבים, מתבלים ובוזקים מעל את הצנוברים.
מגישים מיד בלוויית גבינת פרמזן מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0