המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
בזמן שהפסטה מתבשלת מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול. כשהבצל זהוב, מוסיפים את השום, הקישואים והמרווה ומאדים בשמן, אגב ערבוב.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
מסננים את הפסטה ובעודה חמה ורטובה מוסיפים לסיר הרוטב. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0