המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
במידה ומשתמשים בברוקולי טרי מבשלים אותו במים ומלח כ–10 דקות עד ריכוך. במידה והוא קפוא מפשירים אותו.
מפרידים 4 פרחים קטנים ושומרים בצד להגשה.
משרים במים רותחים את האפונה כ–10 דקות.
קוצצים דק את הכרישה ומטגנים אותה במחבת עם מעט שמן עד שקיפות.
מוסיפים את השמנת לבישול, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
במעבד מזון מניחים את הכרישה והשמנת, אפונה, ברוקולי, צנוברים, שמן זית ופרמזן ומעבדים למחית חלקה ואחידה.
שופכים את התערובת למחבת, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים קלות.
מגישים ומפזרים מעל את 4 פרחי הברוקולי החתוך, השקדים הקלויים וגילוחי פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0