המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
מחממים במחבת את הרוטב עד רתיחה.
מכניסים את הפסטה המבושלת לתוך המחבת, מערבבים ומתבלים.
מגישים, ומפזרים למעלה גבינת פרמזן מגוררת לפי הטעם ועלי אורגנו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1