המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
קולפים את הבטטות, וחותכים למקלות דקים בעזרת מגרדת עבה או "מנדולינה".
במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן זית, ומזהיבים את הבטטות כ-4 דקות . מוסיפים שום, צ'ילי (אם רוצים), וממשיכים לטגן עוד דקה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה, שמן הזית שנותר והגבינה המפוררת, ומטגנים על אש גבוהה כ-3 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0