המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והשום כ-2 דקות (רק עד שהשום מתחיל \"לרקוד\").
מוסיפים את התאנים, העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים למחבת את היין והגבינה. מגדילים את הלהבה, מערבבים היטב ומבשלים כ-1 דקות נוספת. מסירים מן האש.
מבשלים את הפסטה במים רותחים שהומלחו קלות עד לדרגת \"אל-דנטה\". מסננים.
מוסיפים את הפסטה החמה למחבת עם הרוטב. מבשלים על להבה גבוהה חצי 1 דקות.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0