המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים בצל לקוביות ומאדים אותו היטב יחד עם שיני השום החתוכות והשמן (ניתן לאדות גם ב-50 גרם חמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
מרסקים את הקישואים על גבי פומפיה (גסה), וסוחטים על מנת להוציא את הנוזלים המיותרים.
חותכים את עגבניות השרי לפרוסות דקיקות. מוסיפים את הקישואים והעגבניות לבצל ולשום. נותנים להם להתבשל יחד כ-10 דקות.
בינתיים מכינים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.
מוסיפים ריחן קצוץ, מלח ופלפל ובוחשים את התבשיל דקה נוספת.
כשהפסטה מוכנה מסננים את המים ומוסיפים לה את הרוטב. בצלחת ההגשה, מעל לפסטה, מפזרים גבינת גלעד מפוררת (לא חובה - אני אוהבת את זה..). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0