חותכים בצל לקוביות ומאדים אותו היטב יחד עם שיני השום החתוכות והשמן (ניתן לאדות גם ב-50 גרם חמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
שלב 2
0 דקות
מרסקים את הקישואים על גבי פומפיה (גסה), וסוחטים על מנת להוציא את הנוזלים המיותרים.
שלב 3
10 דקות
חותכים את עגבניות השרי לפרוסות דקיקות. מוסיפים את הקישואים והעגבניות לבצל ולשום. נותנים להם להתבשל יחד כ-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים ריחן קצוץ, מלח ופלפל ובוחשים את התבשיל דקה נוספת.
שלב 6
0 דקות
כשהפסטה מוכנה מסננים את המים ומוסיפים לה את הרוטב. בצלחת ההגשה, מעל לפסטה, מפזרים גבינת גלעד מפוררת (לא חובה - אני אוהבת את זה..). בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
חותכים בצל לקוביות ומאדים אותו היטב יחד עם שיני השום החתוכות והשמן (ניתן לאדות גם ב-50 גרם חמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
שלב 2
מתוך
6
מרסקים את הקישואים על גבי פומפיה (גסה), וסוחטים על מנת להוציא את הנוזלים המיותרים.
שלב 3
מתוך
6
חותכים את עגבניות השרי לפרוסות דקיקות. מוסיפים את הקישואים והעגבניות לבצל ולשום. נותנים להם להתבשל יחד כ-10 דקות.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים מכינים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים ריחן קצוץ, מלח ופלפל ובוחשים את התבשיל דקה נוספת.
שלב 6
מתוך
6
כשהפסטה מוכנה מסננים את המים ומוסיפים לה את הרוטב. בצלחת ההגשה, מעל לפסטה, מפזרים גבינת גלעד מפוררת (לא חובה - אני אוהבת את זה..). בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0