המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את הפטריות.
לאחר השחמה מושלמת מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל ואבקת תיבול מרק פטריות.
מפזרים בתבנית אפייה/פיירקס את הפסטה ומעליה שופכים את הרוטב.
מפזרים גבינה צהובה. מכניסים לתנור בחום של 18 מעלות, עד להשחמה וקירמול מושלם של הגבינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2