בזמן בישול הפסטה יש לקחת סיר בינוני ולהתחיל בטיגון.
שלב 3
7 דקות
לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה עדינה, להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ-5-7 דקות עם ערבוב מידי פעם.
שלב 4
2 דקות
להוסיף את גרעיני התירס לעוד 2 דקות וכן את הקשיו הקצוץ.
שלב 5
0 דקות
לתבל עם כחצי כפית מרק עוף, פלפל שחור מעט ומלח.
שלב 6
0 דקות
חשוב לציין שטעם המליחות לפי כל אחד והחלטתו שלו (אך בל נשכח שישנו רוטב הצלי שעדיין לא הוספנו ובו מליחות מסויימת גם).
שלב 7
0 דקות
ערבוב של עוד דקותיים, ובו בזמן הפסטה התבשלה לה כחצי בישול, יש לסנן ולצרף לתבשיל.
שלב 8
10 דקות
לקחת חצי כוס מים רותחים עם שקית רוטב צלי ולערבב עד שלא יהיו גושים בכוס ולצרף לתבשיל. כעת יש לנו תבשיל עם נוזלים די רבים, יש להוריד את האש לנמוכה ביותר, ולהשאיר מכסה כשחציו פתוח ולבשל על אש נמוכה כך לעוד 10 דקות עם ערבוב מידי פעם.
שלב 1
מתוך
8
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
שלב 2
מתוך
8
בזמן בישול הפסטה יש לקחת סיר בינוני ולהתחיל בטיגון.
שלב 3
מתוך
8
לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה עדינה, להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ-5-7 דקות עם ערבוב מידי פעם.
שלב 4
מתוך
8
להוסיף את גרעיני התירס לעוד 2 דקות וכן את הקשיו הקצוץ.
שלב 5
מתוך
8
לתבל עם כחצי כפית מרק עוף, פלפל שחור מעט ומלח.
שלב 6
מתוך
8
חשוב לציין שטעם המליחות לפי כל אחד והחלטתו שלו (אך בל נשכח שישנו רוטב הצלי שעדיין לא הוספנו ובו מליחות מסויימת גם).
שלב 7
מתוך
8
ערבוב של עוד דקותיים, ובו בזמן הפסטה התבשלה לה כחצי בישול, יש לסנן ולצרף לתבשיל.
שלב 8
מתוך
8
לקחת חצי כוס מים רותחים עם שקית רוטב צלי ולערבב עד שלא יהיו גושים בכוס ולצרף לתבשיל. כעת יש לנו תבשיל עם נוזלים די רבים, יש להוריד את האש לנמוכה ביותר, ולהשאיר מכסה כשחציו פתוח ולבשל על אש נמוכה כך לעוד 10 דקות עם ערבוב מידי פעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0