להכנת שום קונפי: שמים שיני שום בסיר קטן, מכסים בשמן זית או שמן ניטרלי ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד לריכוך מלא. השום קונפי יכול להישמר במקרר עד שבועיים ולשמש כבסיס לרטבים או להגשה לצד מנות בשריות.
שלב 1
מתוך
7
ניתן להמיר את הפיסטוקים באגוזי לוז או בקשיו.
ניתן להמיר את השום בשום קונפי – מתכון בהמשך.
שלב 2
מתוך
7
בסיר גדול עם מים מומלחים מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות בגב האריזה.
שומרים כוס ממי הבישול.
שלב 3
מתוך
7
במעבד מזון טוחנים תחילה את הבזיליקום, הפיסטוקים, שום (או שום קונפי), פרמזן, מלח ופלפל לבן לפי הטעם ואגוז מוסקט, לעיסה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את השמנת וטוחנים שניות ספורות על מנת לא לשבור את השמנת.
שלב 5
מתוך
7
במחבת גדולה מחממים את הרוטב, מוסיפים את הפסטה פנימה ומערבבים היטב, במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט ממי הבישול.
להכנת שום קונפי: שמים שיני שום בסיר קטן, מכסים בשמן זית או שמן ניטרלי ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד לריכוך מלא. השום קונפי יכול להישמר במקרר עד שבועיים ולשמש כבסיס לרטבים או להגשה לצד מנות בשריות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0