במחבת גדולה מערבבים את הרוטב ביחד עם 2 כפות שמן זית ומים עד לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים לרוטב המוכן את החצילים המטוגנים, הזיתים, השום ועלי הבזיליקום.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים ומוסיפים אל הרוטב. מערבבים היטב מבשלים עוד דקה.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים פרמזן מעל כל המנה ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק.
שלב 2
מתוך
4
במחבת גדולה מערבבים את הרוטב ביחד עם 2 כפות שמן זית ומים עד לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים לרוטב המוכן את החצילים המטוגנים, הזיתים, השום ועלי הבזיליקום.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים ומוסיפים אל הרוטב. מערבבים היטב מבשלים עוד דקה.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים פרמזן מעל כל המנה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0