מניחים את השום בסיר קטן, מוסיפים שמן זית עד לכיסוי השום ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות, עד להתרככות שיני השום. (חשוב להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה). מסירים מהלהבה ומסננים מהשמן.
שלב 2
10 דקות
במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את כל החומרים, למעט עלי הריחן. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומטגנים כ-10 דקות, עד שהעגבניות מתרככות מעט. בוחשים מדי פעם.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את קונפי השום ומסירים מהלהבה. מוסיפים את הריחן ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
שלב 5
0 דקות
מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים. אם רוצים, בוזקים גבינת פרמזן מגוררת.
שלב 1
מתוך
5
מניחים את השום בסיר קטן, מוסיפים שמן זית עד לכיסוי השום ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות, עד להתרככות שיני השום. (חשוב להקפיד שהשמן לא יגיע לרתיחה). מסירים מהלהבה ומסננים מהשמן.
שלב 2
מתוך
5
במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את כל החומרים, למעט עלי הריחן. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומטגנים כ-10 דקות, עד שהעגבניות מתרככות מעט. בוחשים מדי פעם.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את קונפי השום ומסירים מהלהבה. מוסיפים את הריחן ומערבבים.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
שלב 5
מתוך
5
מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים. אם רוצים, בוזקים גבינת פרמזן מגוררת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0