מכינים את הרוטב: מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את הבצל, השום והפלפל ומטגנים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהפלפלים מזהיבים מעט.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות המיובשות ומטגנים 4-5 דק'.
שלב 3
0 דקות
מתבלים במלח ובפלפל. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
0 דקות
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 6
5 דקות
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים. ניתן להמיר את גבינת הפרמזן ב-150 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות קטנות ומטוגנות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את הרוטב: מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את הבצל, השום והפלפל ומטגנים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהפלפלים מזהיבים מעט.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות המיובשות ומטגנים 4-5 דק'.
שלב 3
מתוך
6
מתבלים במלח ובפלפל. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
שלב 4
מתוך
6
טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
מתוך
6
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
6
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים. ניתן להמיר את גבינת הפרמזן ב-150 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות קטנות ומטוגנות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0