מנקים את תרמילי שעועית הירוקה, מסירים את הסיבים במידת הצורך וחותכים כל תרמיל לשניים.
שלב 3
0 דקות
להכנת רוטב הפסטו, מערבבים בסיר גדול, שמן זית, שום כתוש וריחן קצוץ, על גבי להבה בינונית-נמוכה, למשך דקה. הכוונה בשלב זה שהשמן יספוג את טעם השום והריחן, אך אין לאפשר לשום להשחים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את ציר הירקות, הברוקולי והשעועית הירוקה, ומבשלים כחמש דקות. מתבלים בחצי כפית מלח ופלפל שחור. מניחים בצד.
שלב 5
0 דקות
בסיר גדול מרתיחים כ-5 ליטר מים ומוסיפים כף מלח. מבשלים את הפסטה עד לקבלת מרקם "אל דנטה". כשהפסטה עדיין מתבשלת מחזירים את הסיר עם הברוקולי והשעועית הירוקה ברוטב הפסטו אל הכיריים ומביאים לסף רתיחה.
שלב 6
0 דקות
מסננים את הפסטה ובעודה במסננת בוזקים עליה את מחצית כמות הגבינה המגוררת. מערבבים היטב את הפסטה עם הברוקולי ובוזקים את יתרת הגבינה המגוררת ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מסלקים את עלי הברוקולי ומפרידים הפרחים.
שלב 2
מתוך
6
מנקים את תרמילי שעועית הירוקה, מסירים את הסיבים במידת הצורך וחותכים כל תרמיל לשניים.
שלב 3
מתוך
6
להכנת רוטב הפסטו, מערבבים בסיר גדול, שמן זית, שום כתוש וריחן קצוץ, על גבי להבה בינונית-נמוכה, למשך דקה. הכוונה בשלב זה שהשמן יספוג את טעם השום והריחן, אך אין לאפשר לשום להשחים.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את ציר הירקות, הברוקולי והשעועית הירוקה, ומבשלים כחמש דקות. מתבלים בחצי כפית מלח ופלפל שחור. מניחים בצד.
שלב 5
מתוך
6
בסיר גדול מרתיחים כ-5 ליטר מים ומוסיפים כף מלח. מבשלים את הפסטה עד לקבלת מרקם "אל דנטה". כשהפסטה עדיין מתבשלת מחזירים את הסיר עם הברוקולי והשעועית הירוקה ברוטב הפסטו אל הכיריים ומביאים לסף רתיחה.
שלב 6
מתוך
6
מסננים את הפסטה ובעודה במסננת בוזקים עליה את מחצית כמות הגבינה המגוררת. מערבבים היטב את הפסטה עם הברוקולי ובוזקים את יתרת הגבינה המגוררת ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0