הרוטב: מחממים שמן זית וחמאה ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פטריות ולטגן מספר דקות עד שהפטריות מתכווצות ומאבדות נוזלים. להוסיף חלב, שום, מלח פלפל לפי הטעם, להביא לרתיחה ולכסות.
שלב 2
0 דקות
להנמיך להבה, להמתין מספר דקות ולערבב. להמשיך לבשל כעשר דקות.
שלב 3
0 דקות
להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הפסטה אחרי סינון לרוטב המוכן.
שלב 1
מתוך
4
הרוטב: מחממים שמן זית וחמאה ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פטריות ולטגן מספר דקות עד שהפטריות מתכווצות ומאבדות נוזלים. להוסיף חלב, שום, מלח פלפל לפי הטעם, להביא לרתיחה ולכסות.
שלב 2
מתוך
4
להנמיך להבה, להמתין מספר דקות ולערבב. להמשיך לבשל כעשר דקות.
שלב 3
מתוך
4
להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
שלב 4
מתוך
4
להוסיף את הפסטה אחרי סינון לרוטב המוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0