המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד השחמה.
מוסיפים פטריות חתוכות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מוסיפים קמח ומערבבים.
מוסיפים מים או חלב ושמנת לבישול. מערבבים ומבשלים יחד עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים תבלינים, מערבבים, מבשלים עוד דקה ומורידים מהאש.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0