המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים קלות.
מבשלים את הפסטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת קוצצים את הבצל.
יוצקים מים רותחים לתוך קערה וחולטים את עגבניות השרי (לפני כן חורצים בהן חתך קטן). מוציאים את הקליפות והמים ומשאירים את העגבניות בצד לכמה דקות.
כשהפסטה מוכנה מסננים אותה היטב ומוסיפים שמן כדי למנוע הידבקות.
לסיר בינוני יוצקים 3 כפות שמן קנולה, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים קלות עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את האורגנו, פפריקה, הפלפל והמלח וממשיכים לטגן ולערבב במשך דקה עד שכל הטעמים בסיר יתמזגו.
מוסיפים את העגבניות החלוטות ומערבבים שתי דקות. מוסיפים את הפסטה המסוננת לסיר ומערבבים בזהירות. נותנים לטעמים להתערבב שתי דקות ומכבים את הגז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים מאוד וממוצרים שיש לכל אחד בבית. רק צריך להקפיד באמת להפריד את הפסטה על ידי שמוסיפים שמן
כבר מעל חצי שנה שהפפרדלה של פרפקטו נעלמה מהמדפים.. ...
היי שרית, נכון, כרגע הוא לא נמצא על המדפים. נעדכן כשיחזור. יום מקסים
תודה על המתכון. אין לי עגבניות שרי. במה אפשר להחליף?
היי עדנה, אפשר בעגבניות רגילות אבל שימי לטעם, עגבניות השרי מתקתקות יותר, תטעמי ותוכלי להוסיף מעט סוכר. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3