המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לסיר בינוני עם שני שליש מי מלח רותחים מכניסים את עלי פסטה פפרדלה(רחבים) ומבשלים במשך כ-4-5 דקות, עד למצב אל דנטה (כמעט מבושל לחלוטין).
מסננים ומניחים בקערה. (יוצקים מעט שמן על הפסטה, ולערבב, על מנת למנוע הדבקות).
במקביל, מוסיפים את פטריות הפורצ'יני המיובשות לקערית המכילה מים חמים ומשרים במשך כ-15 דקות.
מוציאים את הפטריות מהמים, מניחים על צלוחית, ושומרים על המים. יעשה במים שימוש מאוחר יותר.
במחבת רחב ממסים את החמאה ומאדים את הפטריות, כשהן מזהיבות מוסיפים למחבת את הערמונים, מאדים אותם במשך עוד כדקה אחת ויוצקים למחבת את היין היבש.
מוסיפים למחבת את המים שבהם השרנו את הפורציני, את גבינת הפרמזן והשמנת המתוקה, מתבלים במלח ופלפל. ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים עוד דקה עד שהרוטב נספג ומגישים מיד.
מפזרים מעל את גבינת הפרמזן מגוררת וכן את עלי הפטרוזיליה הקצוצים דק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0