המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה (רצוי לסיים עם הרוטב ואז 5 דקות לפני שהוא מוכן להכין את הפסטה).
מחממים בסיר 1 כף שמן זית ומוסיפים 4 שיני שום קצוצות.
מתבלים את שמן הזית והשום במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את החמאה ולאחר שהיא נמסה מוסיפים את עלי התרד.
מטגנים את התרד תוך כדי ערבוב כ - 7 דקות עד ריכוך.
מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב.
סמוך להגשה בוצעים את המוצרלה ומפזרים מעל הפסטה את חתיכות המוצרלה ו-80 גרם שקדים מולבנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0