המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מחממים במחבת את החמאה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מלח, פלפל, יין לבן, 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת, ועלים משני ענפי תימין.
חותכים את הפטריות לחתיכות גדולות, ומוסיפים למחבת.
מטגנים את הפטריות כ-8 דקות, עד שהן מתרככות מעט.
מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים היטב.
להגשה - מפוררים מעל המנה 50 גרם פרמזן ועלי תימין. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מה זה אחד גביע יין לבן?
הצג מתכונים נוספים
הערות 1