במחבת / ווק טפלון שמים 3 כפות שמן , מטגנים את קוביות הפרגית על אש גבוהה עד להשחמה , מעבירים לקערה (עם כל הנוזלים).
שלב 2
0 דקות
באותה מחבת קולים צנוברים ושקדים עם 1 כפית שמן עד הזהבה. מוציאים לכלי בנפרד.
שלב 3
0 דקות
לאותה מחבת מוסיפים רבע כוס שמן, בצל קצוץ ומטגנים עד להשחמה (להשחים היטב זה מה שנותן את הצבע העשיר לפסטה), לאחר שהבצל השחים מוסיפים את השום מטגנים חצי דקה.
שלב 4
5 דקות
יוצקים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. נותנים לרוטב לבעבע כ-5 דקות.
שלב 5
10 דקות
מוסיפים את הפטריות המלח, האגוז מוסקט, פלפל גרוס, צ'ילי, וקוביות הפרגית (עם הנוזלים ), מבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות עד להסמכה.
שלב 6
10 דקות
בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-8-10 דקות.
שלב 7
0 דקות
כשהפסטה מוכנה , מסננים (לא לשטוף) ומוסיפים לרוטב החם (שעדיין מתבשל ), מערבבים את הפסטה עם הרוטב (על אש גבוהה) כשתי דקות.
במחבת / ווק טפלון שמים 3 כפות שמן , מטגנים את קוביות הפרגית על אש גבוהה עד להשחמה , מעבירים לקערה (עם כל הנוזלים).
שלב 2
מתוך
8
באותה מחבת קולים צנוברים ושקדים עם 1 כפית שמן עד הזהבה. מוציאים לכלי בנפרד.
שלב 3
מתוך
8
לאותה מחבת מוסיפים רבע כוס שמן, בצל קצוץ ומטגנים עד להשחמה (להשחים היטב זה מה שנותן את הצבע העשיר לפסטה), לאחר שהבצל השחים מוסיפים את השום מטגנים חצי דקה.
שלב 4
מתוך
8
יוצקים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. נותנים לרוטב לבעבע כ-5 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את הפטריות המלח, האגוז מוסקט, פלפל גרוס, צ'ילי, וקוביות הפרגית (עם הנוזלים ), מבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות עד להסמכה.
שלב 6
מתוך
8
בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-8-10 דקות.
שלב 7
מתוך
8
כשהפסטה מוכנה , מסננים (לא לשטוף) ומוסיפים לרוטב החם (שעדיין מתבשל ), מערבבים את הפסטה עם הרוטב (על אש גבוהה) כשתי דקות.
הערות 0