לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים סיר לחום גבוה ומוסיפים את הכרישה ומערבבים. מוסיפים מעל את שמן הזית, מערבבים ומוסיפים את השום.
כשהכרישה מקבלת גוון חום, מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד הסמכה.
מוסיפים את צמחי התבלין ומערבבים.
שופכים פנימה את הפסטה ומערבבים.
מגישים וזורים מעל גבינת גאודה.
אפשר לפזר מעל עוד צמחי תבלין אהובים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0